BEVEILIGING VOOR EEN VEILIGE BOUWPLAATS

Wacht niet met het plaatsen van beveiliging om je bedrijf te beschermen tegen criminelen tot het te laat is. Privé of werkterreinen die afgelegen staan zijn vaak doelwit van diefstal en vandalisme. Op bouwterreinen staan vaak dure en kostbare apparatuur die lange tijd blijven staan. Gelegenheid en ongezien kunnen toeslaan is helaas nog steeds actueel. Daarom is het belangrijk dat de toegangsweg naar je terrein afgeschermd. Of dat het terrein in de gaten gehouden kan worden, zodat je kunt  ingrijpen wanneer nodig. Hoe doe je dat? Je kunt natuurlijk bewakers laten patrouilleren of bewakingshonden inzetten. Maar er bestaan ook andere vormen van kostenefficiënte beveiliging.

BOUWBEVEILIGING

Tegenwoordig bestaan er bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in beveiliging met camera’s. Je kunt je bouwbeveiliging inzetten in de vorm van verschillende types camera’s die in verbinding staan met een alarmcentrale. De camera’s worden op strategische plekken neergezet waarbij ze het terrein of een specifiek deel van het terrein in de gaten kunnen houden. Wanneer een ongenode gast zich op het terrein presenteert, zal de camera dit registreren.  De camera geeft een signaal af naar de alarmcentrale en meteen worden de hulpdiensten aangestuurd om in te grijpen.

Een veilige bouwplaats betekent niet alleen dat criminelen minder kans krijgen, maar ook dat werknemers en andere bezoekers van een bouwplaats zich veilig kunnen bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *