De juiste inbraakwerende kluis

  • door

Is het je wel eens opgevallen hoeveel inbraken er in Nederland zijn? Ondanks dat Nederland maar een klein landje is, zijn er gemiddeld zo’n 175 inbraken woninginbraken per dag. De meeste mensen verwachten geen slachtoffer te worden van een inbraak. Als ik nu alvast één tip kan meegeven, wacht er niet mee tot het te laat is. Neem preventief en vooral tijdig maatregelen om uw waardevolle bezittingen te beschermen. Mensen die een horeca of winkel beheren zijn ook zeker doelwitten, dus ben jij eigenaar van een horecabedrijf of een winkel lees dan zeker even verder.

Afstortkluizen of afroomkluizen

Zoals ik al aangaf wordt er veel ingebroken. Bij woningen, maar zeker ook horeca- en winkelgelegenheden. Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van hun pinpas, maar er wordt nog degelijk afgerekend met contact geld. Dit brengt uiteraard een risico met zich mee, want goed gevulde kassa’s zijn een gemakkelijk en aantrekkelijk prooi voor dieven. Goede afstortkluizen zorgt dat de financiële schade beperkt blijft.

In de loop van de dag zal (normaal gesproken) een kassa zich vullen. Beetje bij beetje komt er steeds meer geld in de kassa en dieven weten dit maar al te goed. Een goed gevulde kassa is aantrekkelijk voor een dief en wanneer zij slagen om dit te bemachtigen is de financiële schade vaak groot. Zo kan binnen enkele seconden of minuten de dagopbrengst verdwenen zijn. Dat niet alleen, want het personeel kan ook nog eens erg geschrokken achterblijven.

Iedereen hoopt natuurlijk veel geld te verdienen. Echter, het verdiende geld moet wel zo snel mogelijk veilig gesteld worden. De afstortkluizen zijn voorzien van een hele smalle gleuf waar geldbiljetten doorheen passen. Vervolgens kan het alleen worden geopend met een sleutel of cijfercode. De eigenaar van deze kluis bepaald zelf wie hier toegang voor krijgt en wie niet. Het is een ontzettend stevig slot met een zeer lastige constructie die onmogelijk te kraken is.

Op deze website https://www.kluizenwinkel.com/ zijn alle soorten afstortkluizen in verschillende formaten beschikbaar zodat iedereen voorzien kan zijn van de geschikt kluis. Hierdoor kom je niet ineens in financiële problemen!